Мениджърът на Григор за първи път ексклузивно за атаката срещу Димитров на пеевските медии и кога ще играе пак Гришо за България

7 Dni Sofia31.01.2018
Григор Димитров (13)

В последните 5 дни в медии, които съществуват благодарение на Делян Пеевски, а не на читателите, бе осъществена невиждана атака срещу Григор Димитров. Световният №4 бе атакуван, че нарочно бойкотира турнира в София, за да може това да свали от власт тенис-боса Стефан Цветков.

„Тези глупости се въртят от 3-4 години вече. Даже не знаех, че пак са видели бял свят. Пускат слуха, не става нищо и те си го прибират за следващата година. Никой от нас няма амбиции към федерацията, работим по съвсем други проекти“, категоричен е мениджърът на Григор Георги Стоименов пред 7DniSofia.bg.

Той разкри и как се чувства Димитров след обвинението, че е национален предател: „Те на практика не стигат до него. Не чете такива неща, има далеч по-достоверни източници на информация. Не вярвам, че може да му се отрази по някакъв начин подобна атака“.

Според Стоименов Григор може още следващата година да играе за България на купа „Дейвис“. „Тази беше невъзможно, виждате, че преумората му вече води до контузии, със сигурност един сгъстен сезон ще провокира още такива. Ако програмата го позволява, още догодина Димитров може да е част от националния отбор. Олимпийският цикъл е дълъг, така, че не се притесняваме за квота“, сподели импресариото. Припомняме, че за да вземе квота за следващите олимпийски игри, Григор трябва да е играл за националния отбор в последните 4 години.

Накрая Стоименов разкри нещо много интересно – Григор е бил на крачка да не участва в двата турнира в Австралия. „На практика изборът ни бе пред две възможности – сложна и невъзможна. Да играе с преумора или да не играе въобще, което нямаше как да стане с оглед представянето му миналата година. Избрахме риска, който доведе до тази травма“, завърши Стоименов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории