Московски след извънредна пресконференция: Оставката винаги си я нося в джоба, но…

Ивайло Московски (1)

Оставката винаги си я нося в джоба и за мен никога не е представлявало проблем да си я подам, но не бих отговорил на този ултиматум, тъй като не мисля, че има основание да се отправят квалификации, които са неверни. Това заяви на извънредна пресконференция министърът на транспорта Ивайло Московски, предаде БЛИЦ.

„Влезе все в изключително неприятна комуникация по изнесените в медиите репортажи. Човекът, който отправи заплахите, е освободен от работа. Относно футболния отбор, сме се разбрали с колегите той да бъде закрит. Този човек от Автомобилна администрация , който говори по телевизията, го виждам за първи път. 13 страници мотиви има за неговото освобождаване”, подчерта той.

Прякото ръководство на този човек сподели, че когато има акции, са арестувани 12 човека негови подчинени – не е нормално във времето той да не ги е санкционирал.

Понеже дисциплинарната комисия го издирваше многократно, 7 месеца не беше възможно да бъде открит на никакъв адрес. Започнахме да проверяваме болничните му, единият се оказа фалшив, най-вероятно и другият ще е такъв”, посочи транспортният министър.

„Тезата, че когато аз съм министър, са арестувани най-много хора,  ме успокоява, защото това доказва, че не е имало никакъв политически чадър. По-съмнително е защо при управлението на БСП не е имало арестувани”, добави министърът.

Колегите от БСП, които говорят за убийства и самоубийства, забравиха, че по времето на БСП хора изгаряха във влаковете”, подчерта той.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.