Телефонен терор побърка Слави! Заради груби скечове, шоуменът е подложен на системен тормоз…

Слави Трифонов

Шефката на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева е бясна на шоумена на Слави Трифонов заради забавните скечове във вечерното предаване. Съпругът й Наско Сираков, който напира отново да стане шеф на БФС, е обект на пиперливи шеги, а артистичният сценарист Иво Сиромахов често се превъплъщава в неговия образ, коментира Пик.

След всеки скеч, в който главен герой е легендата на Левски, Илиана телефонирала на Дългия и му се карала. „Слави, прекаляваш вече!“, кастрила го бившото златно момиче на Нешка Робева. За гневните изблици на Раева призна в едно от последните издания на шоуто и самият водещ.

Обикновено Слави не споделя подобни лични момента със зрителите, но явно обажданията на Раева са му дошли в повече. Притеснената съпруга не спирала да държи сметка на водещия за накърнения имидж на футболната легенда. Звъняла и на Сиромахов, който има тапия за актьор от НАТФИЗ, затова брилянтно влиза в образа на Сираков.

„След като пусна скеч с Наско в предаването и тя ми звъни. И сега пак ще ми се обади и ще ми говори един час“, оплака се пред зрителите на Би Ти Ви Трифонов.

Последната шега на гърба на Наско бе в актьорската вечер в понеделник. Сиромахов за пореден път влезе в ролята на героя от САЩ’94, като лансира на шега идеята българският футбол да бъде закрит, стадионите да станат зеленчукови градини, а играчите да бъдат оставени на спокойствие да танцуват по чалготеките.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.