Феновете на Григор Димитров обичат д-р Огнянова! Вижте какво е причинила звездата от „Откраднат живот“ на душманина на Гришо

7 Dni Sofia09.12.2017
Диана Димитрова Откраднат Живот (12)

Актрисата, стояща зад образа на д-р Огнянова от „Откраднат живот“, е жената, провокирала проблемите на писателя Калин Терзийски с алкохола. Писателчето, което си навлече гнева на цялата нация, след като пробва да се прави на известен на гърба на Григор Димитров.

Двамата преживели огнен романс, от който доскоро непознатата на аудиторията актриса Диана Димитрова си тръгнала внезапно, а интелектуалецът дори опитал да посегне на живота си от мъка, съобщава „Ретро“.

Любовта ми към нея щеше да ме убие. Влюбих се в нея. Имахме силна връзка, но болката от раздялата продължи една година, в която бях наистина като умрял“, признава Терзийски.

Двамата се обичали безумно преди няколко години, но актрисата го напуснала. След разлъката той започнал да пие безконтролно и не виждал смисъл повече да живее. От тъгата му обаче произлезли два романа, вдъхновени от фаталната му бивша половинка.

 

Наранената си душа Калин вече бил излекувал и в момента в живота му нямало място за друга жена, освен за тази, с която живеел – Ивана.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.