Само в 7DniSofia.bg

Абе на тази златна ли й е!? Мария върна мерцедеса на Свинаря и скочи в леглото на нов спонсор! Ето какъв е

7 Dni Sofia09.12.2017
Мария

Фолк певицата Мария е приключила връзката си с бизнесмена от Стара Загора известен като Ангел Тенев –  Свинаря, твърди HotArena, позовавайки се на сигурни източници в Пайнер.

Раздялата се е случила наскоро. Не е имало конфликт между двамата, отношенията им и след раздялата се запазили приятелски. Мария е върнала и колата която ползваше от бизнесмена Мерцедес  S – класа. Преди дни папараци успяха да я засекат с автомобила.

От днес чалга дивата обаче е с ново возило. Пак Мерцедес, но джип, говори се във фолк средите. Слух сочи, че Мария има и нова връзка. С много сериозен бизнесмен от Североизточна България.

Не е тайна, че около любовния живот на певицата през последната година се носеха различни слухове. Един от последните гласеше, че тя мачка чаршафите с 20-годишно момче, което се казвало Борис.

Заигравката на Мария и Борис била отскоро, като младежът не е популярен в публичното пространство, но се радвал на добро финансово благосъстояние. 35-годишната Мария се впечатлила от тялото и визията на младежа и бързо му завъртяла главата. В този слух обаче единственото вярно нещо е името на певицата, показа проверка на HotArena.

Наша информация, потвърдена от няколко независими източника категорично разкри,  че Мария е влюбена, а новия й приятел е въпросният бизнесмен от Североизтока. Имиджът му в бизнес средите бил на един от най – класните мъже в България.

коментар

  • Мария

    09.12.2017 at 12:23

    Някои богати мъже са много странни!?
    Какво може да и харесваш на тази фолкпевица Мария?!Глупава с ужасен външен вид!?

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.