Зловещо! Столичанка извади огромна тения от агнешки дроб, закупен от голяма търговска верига… (СНИМКА)

продукти храна

Софиянката Христина Попова съобщи в пост в социалните мрежи, че е намерила огромна тения в агнешки дроб, закупен от голяма търговска верига.

Попова посочва, че е закупила пакет замразен агнешки дроб от голяма търговска верига на територията на столичния квартал „Банишора“. Тя възнамерявала да сготви дроб сърма, но докато миела агнешките черва, Попова открила голяма тения.

Пакетът е бил закупен на 23 ноември. Тя решила да сготви агнешкия дроб на 26 ноември, докато стоката все още е била в срок за годност, подчертава още Попова.

Жената вече е потърсила правата си в хипермаркета. От там ѝ върнали парите. По думите на Попова от веригата се опитали да я подкупят срещу нейното мълчание. Въпреки това жената е подала сигнал до Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ).

„Откритието“ на столичанката предизвика множество коментари и реакции в социалните мрежи. Много хора са изразили съмнения, че това, което се вижда на снимките на Попова, всъщност е тения. Поради това жената е прикачила в поста си и нова снимка на изследването на „откритието“. В документа еднозначно се посочва, че при извършените изследвания е установено, че обектът всъщност е тения – Moniezia sp.

Източник: Пик

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.