Смразяващ кръвта инцидент! 20-годишно момиче загина при жестока касапница между БМВ и ТИР…

катастрофа

20-годишна жена от монтанското село Медковец почина при зверската катастрофа на обхода на град Враца. Пътният инцидент, в който са участвали ТИР и БМВ, стана около 17 часа в петък. Камионът е пътувал в посока Ботевград, когато идващата насреща кола се завъртяла на мокрия път и се ударила челно в него. В германския автомобил са пътували момче и момиче на около 25 години.

Лекарите в спешния център са направили всичко възможно, за да спасят момичето, но многото травми били несъвместими с живота, пише BulNews.bg. Продължава битката за живота на 21-годишния шофьор от Враца, който е управлявал лекия автомобил БМВ.

Първоначалната информация беше за получени травми само в долните му крайници, но допълнителните изследвания са показали още куп тежки травми.   Две линейки, пожарни и полиция проведоха спасителна операция, за да извадят двете тела от смачканата кола. Още тогава беше ясно, че момичето е тежко пострадало, докато момчето беше извадено в съзнание.

По неофициална информация младото момче не е имало книжка. Шофьорът на камиона разказа, че лекият автомобил е излязъл с голяма скорост от завоя и вероятно заради внезапно натиснати спирачки той се завъртял на пътя.

Тираджията видял отдалеч летящото срещу него БМВ и почти успял да спре встрани от пътя, но въпреки това последвал жесток челен удар. Часове след тежкия инцидент пристигна специализирана техника, която изтегли смазания ТИР.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.