Няма да повярвате какви български чанти носи със себе си Григор на Бахамите! Как после да не е як и гъвкав?

7 Dni Sofia01.12.2017
Григор Димитров

Григор Димитров продължава да държи феновете си в течение на всичко, което се случва с него на Бахамите. Българинът е в столицата Насау заради про-ам турнира “Некер Къп”, участниците в който са настанени в луксозния комплекс “Баха Мар”, собственост на милиардера и домакин на надпреварата Сър Ричард Брансън.

След като вчера 3-ият в световната ранглиста българин помогна на голф легендата Грег Норман да запише първа победа на корта, днес той поигра тенис и със самия Ричард Брансън. Двамата се забавляваха много, а Григор не пропусна да му покаже своя любим “хот-дог” – удар с гръб към корта между краката.

Българинът остана силно впечатлен от местния аквариум и сподели клипчета в “Инстаграм” с обитателите му.

А вечерта завърши с вечеря на открито край морския бряг и огнено шоу, информира Спортал.

Освен това от снимките му в социалната мрежа се разбира, че вчера е тренирал с така популярната българска чанта, изобретена от бившия български олимпийски спортист Иван Иванов. Въпреки, че тя е била първоначално предназначена за олимпийските борци, българската чанта е приета от фитнес инструктори и професионални спортисти заради способността й да увеличава мускулната издръжливост и да направи тренировката за тегло по-гъвкава.

Турнирът “Некер Къп” е за професионалисти и аматьори, като богаташи си плащат, за да играят с някои от най-известните имена в туровете на АТР и WTA. Григор за втора поредна година е голямата звезда на надпреварата, а освен него там са още Томи Хаас, Янко Типсаревич, Брад Гилбърт, Давид Налбандян, Марк Ноулс и Жустин Енен.

Тази година събраните средства ще бъдат използване за възстановяване на Вирджинските острови, които пострадаха тежко от урагана „Ирма“.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.