Само в 7DniSofia.bg

Това ли е началото на края за Кирил Домусчиев!? Делян Пеевски му е бесен, заради случилото се снощи

7 Dni Sofia01.12.2017
домусчиев

Опитът на Кирил Домусчиев да седи на два стола е на път да се окаже фатален. Особено след това, което снощи предвожданата от него КРИБ направи.

Работодателската организация връчи приза „Мистър Икономика“ за 2017 година на изпълнителния директор на „Софарма трейдинг“ Димитър Димитров. Миналата пък отличието спечели неговият шеф Огнян Донев.

Срещу това или нещо друго, но логото на фармацевтичната компания гордо стои сред баш-спонсорите на фирмения гъдел на Домусчиев – Лудогорец.

Малката подробност обаче е, че Донев е един от най-големите врагове на Делян Пеевски. Припомняме, че депутатът сложи Домусчиев за шеф на КРИБ само и само на стола да не седне точно Донев. В медиите на Корпулентния пък бизнесменът е разсипван от сутрин до вечер.

И сега неговото лице назаем Кирил Домусчиев да вземе да обяви „Софарма“ за №1 в България! Как да не е бесен Шиши!? Токувиж за извининие олигархът от Делиормана вземе, че купи 2-3 затъващи вестника на Пеевски. Както вече направи с един спортен и един стандартен.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.