Крум Зарков издъни БСП пред цяла България: И ние прекаляваме, но това е политическият живот…

крум зарков

Не мисля, че премиерът е сериозен, когато ни обвинява, че ние ровим паветата на бул. „Дондуков“. Правят се опити да бъдат дискредитирани всички критики на опозицията. Това заяви пред Би Ти Ви депутатът от БСП Крум Зарков във връзка с изказване на Бойко Борисов по-рано днес. Припомняме, че премиерът грубо разкритикува действията по разравянето на паветата на бул. „Дондуков“.

„Не знам кой рови паветата, не знам какъв е казусът с бул. „Дондуков“, но знам, че има искрено недоволство от част от софиянци заради ремонта“, коментира той.

„Най-вероятно и ние прекаляваме, може и по-разбираемо да изразяваме аргументите си, но това е политическият живот. Не може обаче на всяка наша критика да се слагат обвинения“, категоричен е Крум Зарков.

„Декларацията, че ГЕРБ никога няма да управлява с нас не беше изненада. Имаше предложение Корнелия Нинова да стане председател на Народното събрание, а Деница Златева – министър. Това са все предложения да се създаде един вид голяма коалиция, а ние сме твърдо против нея“, обясни народният представител.

„Нашите депутати твърдо отстояват своите позиции. Не вярвам, че някой от нас е искал в ГЕРБ да не приемат тази декларация, за да можем да управляваме заедно. Не познавам депутати от БСП, които да са се молили на ГЕРБ“, увери депутатът от БСП.

„Корнелия Нинова не се е отказала да подпише документа за ревизията на прехода. Тя иска да се съберат всички лидери и този документ да се допълни и разшири“, заключи той.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.