Само в 7DniSofia.bg

Проф. Константинов хвърли бомба в ефир: Червената аристокрация е на път да свали Корнелия Нинова!

Михаил Константинов

Това което се случва там има два основни аспекта, единият е икономически, а трябва да се забравя, че Каталуния е ядрена държава и има два пъти повече мощност от България.“ Това заяви проф. Михаил Константинов пред Би Ти Ви по повод протестите и катаклизмите в Каталуния.

Според него има и друг много важен фактор и това е именно психологическия и исторически аспект. Тези които управляват са роялисти, каталунците на републиканци, като това е петия път, в който се опитват да се отделят“, допълни Константитов, като подчерта, че се надява всичко да мине мирно и спокойно.

Той допълни, че това е единствения път, в който се провежда референдум. Професорът заяви категорично, че Рахой трябва да отиде на съда на народа и трябва да се проведат избори.

За сблъсъкът между ГЕРБ и БСП през уикенда, Константинов заяви, че социалистите са изкарали на показ навън вътрешнопартийните си проблеми и червената аристокрация е на път да свали Корнелия Нинова. „Всичко е за ресурс“, заяви още професорът, като заяви, че може би Георги Гергов дава много пари и се сърди за отношението към него.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.