Само в 7DniSofia.bg

Какво става в тази държава!? Край на авторитетите, край на легендите! Нападнаха и великият Стефан Данаилов

7 Dni Sofia27.10.2017
Румен Радев и Стефан Данаилов

Опозицията в БСП не признава никого, без значение авторитет или легенда!

Сега тя се надигна мощно срещу символът на Столетницата Стефан Данаилов. Повод за това стана кървавото писмо на Ламбо, който скочи ден преди конгреса в защита на Корнелия Нинова. Оказва се, че недоволството сред социалистите достига връхна точка, след като са готови да застанат и срещу един от най-уважаваните социалисти.

„Да каже Стефан Данаилов каква работа е свършил. Нинова изпъди от парламента хора, които вършеха работа, а той не идва. Разбира ме го, болен е, но не може да пише подобни неща. Никой от нас не говори за коалиция с ГЕРБ, точно обратното, искаме вот на недоверие, а тя си трае”, избухват червените след писмото на Данаилов.

 Освен, че столът на Нинова вече се клати и лидерският й пост е под въпрос, на мушката на червените вече е и Ламбо. Според отлично информирани източници на ПИК още утре не един и двама щели да му поискат отчет за свършената работа.

„Като е заместник-председател на партията, отговарящ за политиките да каже какво е свършил. Дали не стои на този пост само, за да я крепи, от това писмо това излиза”, допълват ядосани социалисти. Те са бесни и на опитите на Корнелия Нинова отново чрез подкрепата на Ламбо да спасява кожата си. Няколко пъти досега в напечени за нея моменти Стефан Данаилов е активиран като нейна отбрана, излизайки с бурни призиви в защита на поста й.

„Докога Корнелия ще натиска спасителния сантиментален бутон Ламбо, за да пази лидерството й. Не най-малкото морално да се ползва един възрастен и болен човек по този начин“, коментира от опозицията в столетницата.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.