Грандиозен проект на Красимир Балъков отваря врати в Германия! Скаутът на ЦСКА привлече и…сина си

7 Dni Sofia27.10.2017
балъковчета

Във футболното училище, което легендата на националния отбор, “Етър”, “Спортинг” (Лисабон) и “Щутгарт” Красимир Балъков отваря в Германия, ще работи още един човек със същото име.

В екипа на скаута на ЦСКА за Германия влиза и неговият син и съименник. Красимир Балъков-младши има свой ресор в новия проект, който стартира в Ройтлинген, недалече от Щутгарт.

Във “Футболно училище Балъков” наследникът на героя от световното първенство в САЩ през 1994 г. ще се занимава с организационните въпроси, координацията и планирането на дейността му.

От 6- до 11-годишен Краси-младши минава през детските гарнитури на “Щутгарт”. След това обаче се концентрира върху тенис на корт. На 13 г. заминава за Испания, където е записан в един от най-известните тенис интернати – този в Марбея. Там той учи и се подготвя за кариера в този спорт.

На 18 г. се завръща в Германия, за да продължи в немската тенис академия TOP Tennis. Следват успешни участия в различни турнири. Във въпросната академия той завършва и практика по търговска дейност. В момента Балъков-младши изкарва лиценз за треньор по тенис.

От петък до неделя пък ще се проведе първият подготвителен камп на училището в Ройтлинген.

В продължение на три дни малките футболисти ще се обучават по-специална програма, наситена с различни модули, пише 24 chasa.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.