Само в 7DniSofia.bg

Слави веднъж накара всички да мълчат страхливо! Сега добър или лош, той е алтернативата на всички в Парламента! Виж кой го каза

7 Dni Sofia28.09.2017
Слави Трифонов

Може да го плюят, може да е всичко, но излезе ли пред хората и покаже ли, че вярва в каузата си, че е готов да се бори за нея, ще тръгнат след него. Веднъж се опитаха да го оплюят. Той обаче излезе, отговори им и всички страхливо замлъкнаха!

Това заяви в БИТ Телевизия драматургът Христо Бойчев. През 1996 година в тандем с Иван Кулеков той бе кандидат за президент. Тогава като алтернатива на политическия елит измисля репликата „Ша съ оправим“. Днес в студиото на „Честно казано“ Люба Кулезич го попита „Ша съ оправим ли?“. Той направи и анализ на фигурата на президента Румен Радев.

„Когато се съберат някакви пари винаги се започва война между групировките кой да ги опапа, затова нападат Радев. Ако президента е уверен в каузата си, той ще успее, независимо какво говорят и правят срещу него. Слави Трифонов е реалната алтернатива, без значение лоша или добра. Няма друг, който да извади подобен проект“, каза Бойчев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.