Жената и дъщерята на Бойко Борисов се показаха! Трудно ще повярвате къде почива бившата г-жа Борисова и какво прави (Снимка)

7 Dni Sofia28.09.2017
Бойко Борисов

Бившата съпруга на премиера Бойко Борисов и дъщеря му Венета са се впуснали в европейска обиколка, пише „Ретро“. Д-р Стела Костова и щерка й са избрали да посетят някои от най-живописните столици на Стария континент, сред които Виена и Прага.

Първата жена на Борисов не пропусна да сподели приятните изживявания с приятелите си в мрежата и за пореден път се доказа като човек естет, като публикува почти професионално направени снимки на катедрали и площади.

Двете дами посетили емблематични исторически забележителности в старите столици и съчетали туристическите обиколки с приятни разговори и гурме изживявания, защото сред близките си Стела е известна като изкусен кулинар.

Екссъпругата на министър-председателя от дълги години живее в САЩ, където образованието си завърши и неговата дъщеря Венета. По професия Стела е лекар, но зад Океана практикува сравнително отскоро, защото първоначално имала затруднения с признаването на дипломата й като офталмолог.

2 коментара

  • Инж.Надежда Михайлова от Мездра.

    28.09.2017 at 7:36

    Е, дъщерята на Б.Борисов като е толкова много подсигурена от баща си защо да не си позволи такива разходи?Майка и-също след като няма да има грижа по дъщеря си в бъдеще. Аз ли да си позволя такива разходи с пенсия 200 лв? Някои ще кажат, че това е по силите на много хора. Е, да, но не на всички и не на толкова много хора.

  • Janet

    29.09.2017 at 0:07

    Като има пари е лесно да е естет.Ако се отнасяше за жената на Радев щеще да е оплюта от София до Токио.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.