Eто я любовницата, която роди тайно син на Борис Дали и го отглежда сама (СНИМКА)

борис-дали-1280x711

Борис Дали все още си живее в Бобов дол при родителите, коментират негови съграждани. Новата му жена, която години наред беше със статут на любовница, а преди месец го дари и с мъжка рожба, живее в София и се казва Веси. Тя отглежда сама бебето Калоян, като таткото ги навестява от време на време, твърдят близки до фолкаджията.

През по-големия период изпълнителят на „Пиян“ прекарва в родния си град, където върти най-различни дейности извън музикалната сцена. Най-често Борката отскача до София, когато има участие или е в околността, но това е рядкост, тъй като ангажиментите му са предимно в провинцията, разказват негови колеги.

Веси

Младата дама, която отскоро е и майка, се е нагърбила сама да отглежда детето си в София. Изглежда, че за толкова години най-накрая е успяла да омагьоса Борис Дали и да забременее, но все пак не успява да свие гнездо с таткото. За певеца от дълги години се знае, че той не иска и не би живял на друго място, защото там развива своя бизнес. Каква обаче е причината Веси да не прави крачка към Бобов дол, за да бъдат заедно, можем да гадаем. Твърде вероятно е родителите на певеца да не я приемат и затова да стои настрана от семейството му, коментират още в чалга бранша. Освен това там живее и официалната съпруга на изпълнителя Лили, която отглежда двамата му синове.

Борис Дали се слави със слабост към нежния пол. От 7 години той има връзка с красавицата Веси, която е родом от Харманли. Тя бе негова любовница по време на семейния му живот с тогавашната му жена и майка на първите му двама синове – Лили, твърдят запознати. Палавникът Борис така и не успя да запази семейството заради безбройните си забежки, включително с певици. В момента бившата му вече съпруга била бясна и не искала да го вижда, пише още Лупа бг.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории