Певицата Белослава, която беше спряна от полицията точно на рождения си ден, след употреба на алкохол, разказа цялата истина за пиянската си изцепка! 

Белослава решава, че ще спре да пее в началото на 2023 г. А малко след това получава условна присъда и глоба за шофиране в нетрезво състояние.

„Исках да стана анонимна“, призна Белослава. Но не заради глобата и неприятната ситуация, а защото именно тогава се чувства много преуморена от работа.

„Не исках да ми звъни телефона“, сподели певицата в „Преди обед“ по bTV. Тя признава, че е поела живота си на много бързи обороти и това я кара да се чувства зле.

Когато полицаят ме спря в нощта на рождения ми ден, той ми направи услуга“, категорична е Белослава. Малко преди неприятната ситуация за певицата, тя се превръща в истински робот.

Певицата призна за най-голямото вдъхновение и новата си муза – внучка й Яна.

„Не съм подозирала, че мога да изпитам нови емоции“, каза певицата. Тя започва отново да се връща към музиката. „Влюбена съм“, сподели тя.

За почти 25 години певчески път, Белослава никога не се е осмелявала да пее друга музика, освен своята авторска.

Видях друга Белослава и съм благодарна на това, което ми се случи“, коментира певицата.

„Благодаря на всички колеги, които ме подкрепиха. Те не го направиха заради постъпката ми, а заради това, което съм аз“, с усмивка каза Белослава.