Възмутена жена изригна: Това е най-мизерното място в София!

payimage-450086

Няма такава мизерия, няма такава нищета, като на Централна гара в София! По времето на кметуването на Стефан Софиянски направиха ремонт на предгаровото пространство и оттогава шества разрухата. Това написа възмутена гражданка в групата „Забелязано в София“, предава „Фокус“.

„Течове от години, неработещи асансьори, пустеещи помещения, затворени с ламарина и изпочупени стъкла, стари насочващи табели, някои и изпочупени, проходи, превърнати в тоалетни, тревясали плочки…Има ли в Европа подобна гара? Едва ли! Паметник на пълното безхаберие! Чие е предгаровото пространство – на държавата, в лицето на БДЖ или на общината? След като Софиянски го ремонтира и сложи т.нар. „гащи“ (които се скъсаха отдавна), може би още е на Общината.“, добави още дамата, като публикува и няколко снимки.

Ето част от коментарите под фотографиите:

– Предгаровото пространство е на Общината. Тоест, тази мизерия, която всички ние я търпим е на Общината. Самата гара и коловозното развитие се стопанисва от ДП НКЖИ.

– Надявам се новият столичен управник да се поразмърда и свърши нещо, а не да продължи тази разруха. Вече половин година е начело, но видим резултат няма. Поне тук. Кой, кой ще спаси София, но не на думи, а на дело?

– Виждал съм стари снимки на пространството и високия паметник! Преди е имало фонтан около паметника. Било е красиво!

– И Господ да стане кмет тази мизерия там никога, ама никога няма да се оправи.

– Страх! Това усещам, докато стигна до перона.

– Борис Бонев, кога ще се оправи тази мизерия и пред автогарата и жп гарата? Покажете, че сте промяна а не подмяна. Това е лицето на София…

– Заряване на целия подлез и превръщането на предгаровото пространство в парк с алеи.

– Централна гара винаги е била най-мизерното място в София…


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории