Любовникът на убийцата Габриела взриви БНТ: Тя не е добре психически! Помните ли Дунчева, която уби двете си деца?

1

Сред мотивите, които съдийката изброи за пускането под домашен арест на Габриела беше, че няма да извърши ново престъпление, но аз определено съм притеснен за това. Ако й дадат децата искам да питам каква е тази незаменима майчина грижа, ако вземем примера на Кристина Дунчева от Сандански, която уби двете си деца с над 30 удара с нож, защото мразела баща им и искала да му отмъсти. Аз се притеснявам за моя син. Притеснявам се и за голямото момче, което въпреки, че не ми е син, аз обичам много. Това заяви пред БНТ Велико Минков. Той твърди, че е биологичен баща на бебето на Габриела Славова, която е обвинена за смъртта на съпруга си Пейо Пеев.

След три месеца зад решетките Софийският апелативен съд пусна Славова под домашен арест. Габриела и майка й Красимира

Трифонова, която е бивш служител на МВнР, са обвинени, че са удушили Пейо Пеев. Предполага се, че мотивът за престъплението е свързан с родителски права.

„Габриела е абсолютно вменяема. Според мен има нарцистично личностно разстройство. С каква увереност казват съдиите, че няма да извърши друго престъпление? Особено, както намекват, че трябва уж децата да са при нея. Притеснявам се, защото Габриела не е в добро психично състояние. Как така тя прекарала инсулт и в лошо психично състояние ще гледа тези две деца под домашен арест?“, пита се бившият депутат от „Продължаваме промяната“.

В двата дни, откакто е пусната под домашен арест контакт с нея не съм търсил, обясни Минков.

„Децата са категорично в прекрасно състояние при родителите на Пейо. Хората си ги гледат абсолютно отговорно. Малкото дете, моя син, си вика пее прекрасно, няма проблеми с ларинкса. С радост мога да кажа, че децата са в сигурна среда, абсолютно добре отглеждани. Определено е заменима тази майчина грижа“, така той коментира твърденията на Славова, че отглежданите от родителите на Пейо Пеев момченца имат здравословни проблеми.

„Очаквам в рамките на днешния работен ден или на 7 май да излезе най-късно резултатът от ДНК експертизата. Абсолютно съм убеден, включително и самата Габриела потвърждава това, че аз съм бащата на 7-месечното бебе“, каза Минков.

Първото открито заседание за произхода е на 14 май в Бургас. Нямам представа дали Габриела ще присъства. Очаквам смели мерки от съдиите с привременни мерки синът ми да ми бъде даден да го отглеждам аз“. допълни той.

„Аз съм невинна. Не съм извършила нищо и съм обвинена в нещо, което не съм сторила. Излязох, за да си гледам децата. Благодаря на правосъдието! Важното в момента е децата ми, както бяха отвлечени, така да бъдат върнати при мен“, така Габриела коментира наложената й от съда мярка.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории