Възможно ли е всички Идеологически Феминистки, да са всъщност доста грозни жени? Или ми се привижда?

Любо Канов

От Фейсбук профила на Любомир Канов, психиатър и писател

Възможно ли е всички т.нар. Идеологически Феминистки, да са всъщност доста грозни жени? Или ми се привижда?

А дали това има някаква роля в тяхната прекомерна активност? Изключвам чисто лесбийски ориентираните жени. Не знам дали непременно са феминистки, но между тях има жени, които определено не са грозни. Не са загрозени от идеология, а са си просто това което са.

Мисля, че и при мъжете е същото. Погрозняват обаче, когато забият в лявото и загубват много от този, иначе радващ мъжкото око, чар. Недейте! Останете си като гей хора! Това означава на английски весели и безгрижни хора. В това няма нищо лошо. Щом това е вашата версия за живот, щом не пречите никому, няма защо да бъдете отхвърляни от останалите.

Но когато феминистките от ваше име искат да променят и да изопачат нормалността, природните дадености и роли на хората, е редно да им се каже: махайте се с вашите фалшиви идеи, вървете при Клара Цеткин и при Маркс! Повечето хора нямат нужда от вашите крясъци. Не можете да наложите вашият модел на обществото върху всички нас, хетеросексуалните.

Оставете ни на мира! Ние искаме не война между половете за власт и надмощие, а любов и взаимна помощ, съобразно нашата различна, но допълваща се природа. Декларирам, че съм мъж, по неизбежност продуцирам тестостерон, но не изпитвам желание да бъда потисник на жените. Точно обратното. Освен, ако не решат да ме кастрират, разбира се.