Кмет на Промяната лъсна в позорен клип: Нотариуса снима как му правят кафе за 100 лева чашката

1

Настоящият кмет на Благоевград Методи Байкушев е основна фигура в клип, заснет лично от убития Мартин Божанов – Нотариуса, в собственото кафене на покойния посредник в съдебната система, предаде БГНЕС.

Клипът, заснет лично от покойния Нотариус, е сниман в ултраскъпото кафене на Божанов на ул. „Съборна“ в центъра на София, прочуто с ценоразписа си от 100 лв. за чаша кафе.

Във видеото, снимано от Божанов, бариста приготвя чаша кафе специално за Байкушев, който – озовал се в кадър, приятелски се усмихва на Нотариуса, и продължава да очаква сервирането на кафето си.

Клипът е публикуван на официалната страница на кафенето на покойния Божанов – „Espresso Cultura-Specialty Coffee“ през 2019 г., и е общодостъпен.

На страницата на кафенето са публикувани и множество снимки на Мартин Божанов с различни хора.

Методи Байкушев бе избран за кмет от листата на ПП-ДБ на последните местни избори в Благоевград. А Мартин Божанов – Нотариуса бе убит на 31 януари т.г. След смъртта му излязоха множество данни за изнудвания и принуди в съдебната система, и множество свързани с тях прокурори и съдии. Разплитането на причините за смъртта му доведоха и до множество оставки в съдебната система.