След престъпното шофиране: Тони Стораро срази сина си Емрах, сравни го със…

емрах стораро тони стораро

Тони Стораро направи любопитни признания, за които никой не е предполагал. Попфолк легендата не пожела да говори директно за меко казано престъпното шофиране на малкия си син Емрах, но въпреки всичко думите му определено ще прережат душата му.

Това ще се случи още тази събота, ден преди националния ни празник, а Тони Стораро ще бъде болезнено откровен пред Алекс Сърчаджиева в ефира на bTV.“Фики е еталон за дете, който сме имали, за малкият е малко в другия край“, признава певецът за двамата си синове Фики и Емрах, които поеха по неговия път и вече са звезди в най-комерсиалната музика. Но докато единият е за пример, другият – Емрах, е точно обратното.Наскоро Емрах Стораро беше хванат да шофира с брутално висока скорост от 180 км./час на Околовръсното в София, като той дори се похвали с това. Миналата година пък, той вдигна 300 км./час на магистрала „Тракия“!

Какво още ще признае баща му Тони Стораро и до каква степен е разочарован, ще стане ясно съвсем скоро. Човека глас, както наричат фолклегендата, ще отпразнуваа творческия си юбилей с голям концерт в „Арена София“ на 9 май тази година, обявен като „Най-голямото музикално шоу на годината! Тони Стораро – 25 години на сцената. Вечните хитове, най-красивите песни и звездните дуети“.

Специални гости в концерта ще бъдат: Азис, Галена, Софи Маринова, Деси Слава, Алисия, Константин, Емилия, Фики, Емрах, Zafeiris Melas, както и Таркан бенд и Истанбулския струнен оркестър.