Асдис Ран въртяла лесбо афера с безследно изчезналата милиардерка Ружа Игнатова

асдис ран

Сексапилната Асдис Ран, която навремето подлудяваше феновете по стадионите у нас, е имала страстна лесбийска връзка с Ружа Игнатова. Двете дами са били любовници за около година, твърдят пред „Уикенд” техни сподвижници. В един момент знойната исландка дори живеела в къщата на хитрата циганка, смаяла света с тлъстата финансова схема, която изработи.Асдис Ран се оказа и една от главните героини в документалния филм на немския журналист Йохан фон Мирбах, посветен на Ружа Игнатова.

В лентата Ледената кралица разказва за близкото си приятелство с криптокралицата, която изчезна безследно през 2017 г. По думите на ефектната блондинка двете се запознали през 2009-а на парти на женско списание и си допаднали от пръв поглед. Така станали най-близки приятелки.„Ружа искаше да бъде най-богатата жена на света. Имаше космически амбиции”, разкрива бившата футболна съпруга, която пред камерата не уточнява дали е имана интимна връзка с амбициозната ромка.Красавицата смята, че с пробивната създателка на пирамидата OneCoin се превърнали в най-интригуващата дамска двойка в България, защото „аз бях Ледената кралица, а тя – Бизнес кралицата”. „Що се отнася до компанията OneCoin, бях до нея от самото начало на създаването”, признава Асдис.

Тя доверява, че Ружа много често я канила на шопинг в Лондон. Подарила й чанта за 5000 евро, както и безброй бижута.„Излизахме постоянно на вечери, пиехме вино. Ружа също обичаше да ходи на пиано барове. Спомням си, че по такива места се забавлявахме страхотно. Прекарвахме времето си и в спа процедури. Сутрин в 6 часа ходехме да тичаме в парка. Задължително посещавахме и фитнес залата за тренировки”, описва сладкия им живот русата сексбомба.В документалния филм на немския журналист Асдис Ран споделя и впечатленията си от състоянието на Ружа в последните месеци преди изчезването й. Била потисната, притеснена, плачела, опасявала се за живота си, твърди Ледената кралица. „Приятелката ми се движеше с много охранители. Това не беше случайно. Имаше причина да го прави. Преди да изчезне, забелязах, че беше много стресирана и нервна”, подчертава Асдис Ран.