Илиана Раева ревна! Годеникът на Славея шокира с шкембе и увиснали гърди (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ)

7 Dni Sofia17.02.2024
1

Илиана Раева не може да се примири с избора на голямата си дъщеря за зет.

А след последните снимки, които Славея Сиракова публикува от Бали, шефката на федерацията по художествена гимнастика реве и си скубе косите, пише Intrigi.bg.

Годеникът, на когото Славея каза „Да“ навръх Свети Валентин в Бали, се оказа доста неподдържан мъж, особено за разбиранията на Илиана. Той има шкембе, паласки и по-големи гърди от тези на Славея.

 

Майка й винаги е разказвала как държи на физиката и смята, че хората са длъжни да се грижат за тялото си и да го поддържат във форма. Затова и двете й дъщери винаги са били изключително слаби, като дори са споделяли за сериозни хранителни проблеми.

Самата Илиана Раева, която вече прехвърли 60-те, не е спирала да се грижи за фигурата си, а съвсем скоро ще я гледаме и в Денсинг старс, където ще се покаже във завидна за възрастта си форма. За неин ужас обаче новият й зет не само видимо не е стъпвал във фитнес залата, но и си отглежда бирено шкембенце.

Любопитна подробност е, че бившият мъж на Славея, от когото има дете, също не можеше да се похвали със стройна физика. Възпълничкият Иван Борисов имаше добро оформено коремче, с което Славея се гордеешe. Човек би си помислил, че щерката на Наско Сираков умишлено подбира такива типажи, за да дразни майка си…

Илиана Раева не е никак доволна от избора на дъщеря си. Тя не само не я поздрави за годежа в социалните мрежи, където Славея получи стотици честитки, но й изобщо не искала щерка й да й се мярка пред очите с новия.