Голямата любов на Борисов посинена, дори не го крие!! Вижте СНИМКИ!!

original

Цветелина Бориславова най-изненадващо се появи в курорта Пампорово с травма на лицето. Една от най-богатите дами в България, която е собственик на Пампорово АД може да бъде видяна в курорта по време на активния ски сезон.

Кадри от височайшата визита на Бориславова плъзнаха във Фейсбук. А от тях можем да видим, че банкерката има значително нараняване под окото вдясно. Но от къде е травмата, за хората остава мистерия.

Нищо чудно да е от някакъв инцидент, станал случайно или пък от някакъв незначителен здравословен проблем или  от разкрасителна процедура. Бориславова е известна с това, че често си прави пластични корекции и поддържа лицето си с иновативни козметични процедури.

При всички случаи бившата на Борисов би могла да прикрие дефекта си по-плътен  грим, но става ясно, че не се притеснява да се появи с несъвършенството си сред претъпкания с хора курорт.

На фотото иначе суетната дама позира с небрежна прическа –  с прибрана на опашка с шнола коса. И пак се е върнала от светло русото към кафявата гама цвят на косата. И както винаги показва елегантна визия, съобразена със зимната обстановка – спортен костюм по тялото и отгоре тъмна грейка.

Елегантната Цветелина от 10 г не е мръднала нито грам от теглото си. Което поддържа с активен спорт.