Шефката на Силиконите скочи: Затвор за дрогираната Катрин, тя не е никаква Мис Силикон

1

„Катрин Йорданова трябва да си понесе последствията. Тя изнагля, като реши, че е над закона, и даде лош пример на младите хора.“

Това заяви пред „България Днес“ Мис Силикон 2023 Карина Атанасова по повод заловената преди дни дрогирана с кокаин зад волана силиконка Катрин Йорданова. Изкусителката е била спряна за рутинна проверка от полицията и при извършен полеви тест за наркотици дала положителна проба за кокаин.

Силиконката беше сгащена в столичния квартал „Студентски град“ и задържана за 24 часа в ареста. От полицията съобщиха, че последвалата кръвна проба, дадена от Катрин в Окръжна болница, се оказва положителна. Това означава, че ако бъде осъдена, я грозят до 3 години затвор.

Това не е първото нарушение на 23-годишната Катрин. През януари Йорданова снима клип как кара с 256 км/ч по автомагистрала „Тракия“. А преди дни пак се е хвали как шофира с превишена скорост,

„Не познавам Катрин и не искам да коментирам постъпката й. Това, което мога да кажа, е, че осъждам шофирането след употреба на алкохол и наркотици“, казва Мис Плеймейт 2019 Михаела Тодорова.

Шефката на силиконките Мариана Маринова остава в недоумение защо Катрин се представя за Мис Силикон.

„Не разбирам защо навсякъде представят това момиче като Мис Силикон, при положение, че не е печелила титлата. Катрин участва през 2022г., като получи специалната награда, каквито се раздават на всички участнички. Тогава короната спечели Жасмина Стоичкова, уточнява Мариана Маринова.