Приятели разкриха ужасни подробности за смъртта на Иван Иванов, цяла седмица лекарите се борели за живота му

payimage-614008

Животът на легендарния киноактьор Иван Иванов, превърнал се в истински секссимвол на българското кино през 80-те години на миналия век, е отнет от масиран инфаркт. Тревожната вест, че сърцето му не е издържало, долетя в сряда вечер.

Близки и приятели на актьора споделиха, че седмица преди да почине, той е получил масивен инфаркт в къщата си в Оборище. Съпругата му Петя Силянова го открила паднал до леглото му. Веднага е бил откаран в частната болница. „Уни Хоспитал“ в Панагюрище, но положението било много тежко и актьорът изпаднал в кома. За съжаление, лекарите не можели да направят нищо, а Иван Иванов загуби четвъртата си важна битка за живота.

През 2012 г. му откриха рак на гърлото. След операции и успешно лечение артистът успя да пребори тежката болест. Гласът му стана дрезгав и по-тих.

Пет години по-късно, уви, ракът отново го покоси. И В този път терапията даде резултат, но актьорът загуби възможността да говори и можеше да общува единствено с бележки, Пишеше, опитваше се да изговаря някои думи, но за съжаление, коварната болест не му даваше мира. Успя да се пребори за втори път за живота си. Прекара тежко и КОВИД-19 и отново оцеля. Сърцето обаче го предаде в края на януари. Негови приятели разкриват, че именно прекараният тежко ковид е нанесъл трайни поражения на сърдечносъдовата му система.