Любимец на Сектор Г изненада червена България: Притеснено ми е за „Армията“! Очаквам нещо неприятно

payimage-608948

Бившият вратар на ЦСКА Ивайло Петров – Пифа сподели, че е притеснен за стадион „Българска армия”. Той коментира и селекцията на отбора и е на мнение, че не трябва да се взимат още нови, защото конкуренцията е добра.

„Скандинавските футболисти пасват много добре в българските клубове. И като климат, и като стил на игра, България им отива. Бързо се приспособяват и се надявам това да се случи и с Улаус Скаршем. Според мен не трябва да се търсят още играчи. В отбора има футболисти на всеки един пост. Конкуренцията е доста добра във всяка една линия. Сега се завръща и Юрген Матай в отбраната. Никой не напуска към момента и това е добре. С едно или две нови попълнения нещата ще се засилят още повече. Мисля, че към този момент нещата се получават добре. В подготовката трябва да се наблегне на работата с психиката на играчите. Положения създава всеки един отбор, но силният ги реализира. Тук опираме до психиката на футболистите. Даден играч трябва да знае как ще изиграе конкретна ситуация. Гледам, че все повече тимове се насочват към спортните психолози и това може само да ме радва. Няма как без тях. Когато психиката на един играч е паднала, той бърка, дори когато излезе сам срещу вратаря. Почва да се чуди дали да подава топката, или да я бие. Големите отбори знаят как трябва да се изиграе конкретна ситуация. Трябва работа в тази посока и в завършващия момент”, започна Пифа.

„Не вярвам да се отрази на играчите това, че ще играят през пролетта на стадион „Васил Левски”. Просто отборът ще се премести с няколкостотин метра. Единствено трябва да свикнат с това, че стадионът няма как да се пълни толкова често. По-голям е от „Армията” и това е нормално. Доколкото разбрах, няма да се използва целият капацитет на съоръжението. Не вярвам да се отрази много на играчите. Колкото до „Армията”, ако кажа, че не се притеснявам, ще излъжа. Все пак да не забравяме, че живеем в България и всички са срещу нас. Документите и всичко останало е наред, но не мога да кажа, че не се притеснявам. Притеснено ми е за дома на ЦСКА! Всеки ден нещо се променя в България и е нормално да имам притеснения за нещо неприятно. Дано всичко е наред и нещата се получат, защото феновете го заслужават”, завърши той.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории