Цяла София говори за депутат от ГЕРБ, на когото му писна от некадърността на Терзиев! Хвана резачката и…

7 Dni Sofia17.01.2024
даниел александров

Депутатът от ГЕРБ Даниел Александров хвана резачката, за да изпълни свое обещание към възрастните хора в Дом „Дълголетие“ в столичния кв. „Дървеница”.

При предишното си посещение в народният представител е разбрал от директорът на дома г-жа Снежана Филипова за липсата на къщичка за техния домашен любимец и за паднали опасни дървета заради нанесените щети след първия сняг през ноември миналата година.

Ръководството на дома неколкократно е сигнализирал за опасните дървета на районната общинска администрация и отговорните институции, но два месеца по-късно никой не е взел мерки за премахването на опасните клони. Затова реших аз да поема инициативата и да свърша работата на районния кмет като отрежа дърветата, застрашаващи живота и здравето на възрастните хора в Дома“, написа в профила си във Фейсбук Даниел Александров.

Той е изпълнил и другото си обещание като е осигурил нова къщичка на кучето, защото старата е била смачкана от паднало дърво. „Ще продължа да полагам усилия за този дом, за да бъде още по-приветлив  за обитателите му“, обеща младият депутат.