Известна наследница атакува NOVA: Щерката на легендарен затворник и Соня Немска се уреди като репортер

1

Стаж в една от най-големите телевизии – „Нова“, си уреди щерката на Соня Немска Рая Ваташка.
Младата девойка, която е плод на любовта между изпълнителката и легендарния затворник Янко Ваташки-Лудия, от няколко месеца прави първи стъпка в журналистиката. Именно в тази сфера младата девойка иска да се развива.

От 2 години чаровната Рая е студентка в столичен университет. И разбира, че вече й е време да трупа опит не само на теория, но и на практика.

21-годишната Ваташка вече направи няколко репортажа за голямата частна медия. Те дори бяха излъчени в централните новини на телевизията покрай коледните и новогодишните празници. А всички в нюзрума са възхитени от лекотата, с която наследничката на Соня Немска и Лудия успява да се справи със задачите, които получава.

Младата Ваташка е истинска красавица, но сърцето й е заето. От години красивата Рая има връзка с млад левент. Двамата младежи обичат да пътуват из света. Наскоро посетиха Египет, където влюбените зърнаха отблизо една от най-големите забележителности на света – пирамидите в Гиза, пише „България Днес“.

По-рано през миналата година пък щерката на Соня Немска и любимият й забегнаха чак за далечна Америка. Зад океана двойката се показа от друг символ на планетата – Ниагарския водопад. Рая от доста време е запознала майка си с избраника. Соня Немска много харесва човека до щерка й.