Намразиха Гала в „Нова телевизия“! Издразни ги с това, за което пръсна още стотоици хиляди левове

7 Dni Sofia13.01.2024
1

Тв водещата Гала и съпругът й Стефан, който също има предаване, но в друга медия, започват да се превръщат в земевладелци край язовир „Искър“, демонстрирайки милионерски живот. За което вече всички в Нова завиждат на тв-ветеранката, а някои откровено я мразят.

Семейството се похвали с луксозна къща в местността Щъркелово гнездо още преди повече от година, но в края на миналата имението е било разширено. Някогашното момиче на късмета е купила и съседното място, което се намира точно под това с вилата й, като така имотът вече има излаз на две улици, макар думата „улица” за тази местност да означава по-скоро изровен коларски път. Засега никой от съседите не знае какво ще прави известното семейство с този още над декар земя, който също попада в широката вододайна зона около язовира, снабдяващ София с питейна вода. Самата телевизионерка също не е продумала какви са й плановете за цялото това вече доста голямо място, но нейни приближени предполагат, че ще го превърне в цветна градина.

Блондинката се похвали още преди година с огромната инвестиция, която са направили с мъжа й, като дори мебелите за обзавеждането на вилата са били бутикови. В спалнята имали дори „умно легло“, което се нагласява в различни позиции, вграден режими против хъркане, за четене, за гледане на телевизия и какви ли не още функции.

Къщата на Гала и Стефан разполага с две спални, огромна всекидневна с кухня, луксозни бани и просторна веранда със зелен двор. Парцела, на който се издига, Гала и половинката й купили още преди години. Едва тази есен обаче завършиха строежа.

В София телевизионерката има апартамент в близост до бул. „България“,  за чието обзавеждане навремето също даде доста пари, а проектът бе на любимата й приятелка Кремена Халваджиян.