БЕЗ ДУМИ! 5-годишният син на Антония Петрова показа неприличен жест, тя го хвали във Фейсбук

7 Dni Sofia10.01.2024
антония петрова батинкова

Среден пръст показа в мрежата 5-годишният син на Мис България Антония Петрова – Благовест Батинков, пише сайтът Intrigi.bg. Фотосът е качен в Инстаграм и Фейсбук профила на моделката, която или не е забелязала неприличният жест, който показва детето, или не вижда нищо неуместно в подобно поведение.

Фотосът бе забелязан и от наши читатели, които изразиха възмущение от начина, по който миската възпитава децата си.

5-годишния Благовест, когото Антония нарича Бест и редовно обича да хвали като изключително умен, самостоятелен, любознателен, абе изобщо – the best – дори е направил и гневна гримаса.

Не става ясно за кого е средният пръст, нито защо Петрова е допуснала синът й да показва подобно „възпитание“. Още по-голяма загадка е решението на миската да публикувала кадъра.

Според запознати прекаленото парадиране от страна на родителите с финансовите си възможности, липсата на контрол и безразборното харчене на пари за всякакви прищевки, водят именно до подобно поведение у децата. „Децата, които не знаят какво е лишение, на които всичко им е позволено и които не ценят стойността на парите, израстват като нагли, невъзпитани личности, с голямо его, които не показват уважение към никого“, коментират възмутени потребители.