Страхил Ангелов скочи на безродника Терзиев

васил терзиев 3

“Терзиев очевидно не желае да има нищо общо с България. Ухото превръща София в град без душа, без памет и без бъдеще!” – това написа във фейсбук политикът от БСП Страхил Ангелов. Поводът за гневния му коментар е отказът на Столична община (СО) да чества годишнината от рождението на Христо Ботев.

„След като Васил Терзиев Ухото заедно с дехуманизираната паплач, която го избра за кмет, незаконно наряза с флекс паметник и потъпка паметта на родителите си, отказа да празнува Рождество Христово и го нарече просто “зимни празници”, опъна скара-бира пред Патриаршеската катедрала по време на пости, остави София мрачна и без украса, не проведе новогодишна заря, отказа да участва в отбелязването на годишнината от освобождението на София, утре е решил Столична община да не организира честване по случай 175 години от рождението на Христо Ботев!

Безродникът не счита, че Ботев е достоен за неговото внимание и не си заслужава да се организира каквото и да било в чест на великия поет и революционер – символ на стремежа към свобода и независимост на българския народ!

Терзиев очевидно не желае да има нищо общо с България и нейната история и традиции. Ухото дори не се опитва да прикрие презрението си към българския народ и православието, като откровенно демонстрира това, превръщайки София в град без душа, без памет и без бъдеще!

Въпреки отказа на пластмасовия бизнесмен Васко Ухото официално да се отбележи рождения ден на Ботев, нека се съберем и положим по едно цвете на паметника му. Утре 11 часа площад “Възраждане” – паметни на Христо Ботев!“, допълни Ангелов


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории