Папи Ханс го закъса: Тръгна на психотерапевт заради голям проблем

папи-ханс

„Преди някакво време започнах да ходя на психотерапевт. Винаги съм се чувствал като солиден човек, с доста добър и подреден ум, но се чувствах много странно във връзката си, за пръв път имах това усещане“, това сподели наскоро Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс.

Изпълнителят на „Кекс“ разкри неподозиран за широката публика проблем, който е имал в личния си живот и то още, когато е бил дете. Като по-малък той много се афектирал в моментите, когато родителите му се карали. Всичко това Папи сподели пред изложбата за мъжкото психично здраве, в която се включиха и куп други известни мъже.

„Колкото повече задълбавахме и колкото повече си говорихме, аз започвах да се връщам към детството ми и към това всъщност колко ме е наранила динамиката, която съм имал с баща ми“, споделя той.

Трендафилов разказва също, че като дете се чувствал безсилен, когато „всяка вечер“ слушал как майка му и баща му се карат в съседната стая, което довело до неговото „изстиване“ към негативните емоции. „За това просто стоиш и слушаш… и се опитваш да охладнееш към ситуацията! Тогава механизмът, който съм изградил към баща ми и неговите емоции, които бяха толкова променливи, беше, когато видя човек, който изпада в настроение и не се чувства стабилен, аз охладнявам към него.“

Писателят разказва, че първоначално не си давал сметка, че пренесъл този защитен механизъм и във връзките си, но след помощта, която получил, спрял да го прави. „Някак си осъждах другите хора за това, че те нямат емоционална стабилност, а истината е, че аз съм ги ощетявал от нея. След това никога повече не реагирах толкова остро!“, заяви изпълнителят.

Бащата на Папи – проф. Владимир Трендафилов, си отиде през 2019 г., оставяйки куп постижения зад гърба си, като дни преди да си замине, голямата му гордост Константин го поздрави с емоционално обръщение от сцената на „Като две капки вода“.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории