Гала е бясна! bTV й отмъкна важен човек от екипа, изкушиха любимо лице с място на водеща

гала

Забавното предаване тръгва от 1 януари с водещ Александър Кадиев

От bTV обявиха сензационни подробности за новото си шоу „Кой да знае“, което стартира на 1 януари. Водещ ще бъде Александър Кадиев, което е една от големите изненади. Но днес от медията хвърлиха още една бомба.

Измъкнаха я под носа на Гала: От bTV откраднаха човек от екипа й за новото им шоу СНИМКА

Оказва се, че от януари към екипа на шоуто се присъединява едно от лицата, които гледаме в предаването на Гала „На кафе“. Така bTV крадат един от кадрите на Гала,а кой знае дали в бъдеще няма да има още изненади.

Става въпрос за Милица Гладнишка, която има своя рубрика в „На кафе“. Но от януари ще я гледаме в конкурентната телевизия със специална задача в новото шоу „Кой да знае“.

От 1 януари, всяка делнична вечер от 20 часа, водещият Александър Кадиев ще задава любопитни въпроси на двата отбора в телевизионния куиз, ръководени от актьорите Милица Гладнишка и Христо Пъдев.

Във всеки отделен епизод двамата капитани ще намират солидна опора в лицето на една популярна личност, с която ще се борят докрай не просто да вземат победата, но и събраната парична сума в предаването да отиде при публиката, която подкрепя именно тях.

Задачата на Милица и Христо в „Кой да знае?“ няма да е никак лесна. Въпросите в куиз шоуто са уникални, любопитни и много забавни. Всеки ден от тях зрителите и участници ще научават нещо ново или ще си обясняват факти, за които никога не са се замисляли.

Този нестандартен подход ще бъде приложен и при отговорите, които ще бъдат илюстрирани с кратък обяснителен клип или с визуализация в студиото. Именно от отговорите на въпросите ще зависи хода на играта, което ще се отрази на динамиката, забавлението и напрежението, които ще държат зрителите приковани към малкия екран.

„Кой да знае?“ на британската компания Fremantle е най-новата продукция, с която bTV ще даде позитивно и свежо начало на новата година. С нея медията затвърждава стремежа си да поднася качествено развлекателно съдържание, съчетано с натрупване на знания, което събира пред екрана цялото семейство, пише show.blitz.bg.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории