Сираков се оплака: Не мога да направя Левски като ЦСКА и Лудогорец! Режат ни главата

kdiuf ir,dufl

Мажоритарният собственик на Левски взе отношение и за представянето на Левски в първенството. Според него, в доста от мачовете на „сините“ им е била „отрязана главата“.

„В определени мачове ни бяха отрязани безобразно главите. Получиха се непредвидими контузии на основни играчи. Ние нямаме тази възможност като Лудогорец и ЦСКА да разполагаме с 25 почти равностойни футболисти. Играем с по-малко хора и всяка една контузия, или наказание на основен футболист, се отразява на представянето на отбора. Ние сме най-младият отбор, очаква се като напрежението натисне футболистите – това да им се отразява. Но аз не мога да бъда недоволен от желанието и представянето им в повечето мачове, които не спечелиха“, коментира Сираков отбора.

„При всички положения ще има входящи трансфери. Може би няма да се подсилим в такава степен, в каквато искаме и в каквато искат феновете. Търсим играчи на постовете на Анди Краев и Петрис. Търсим играчи и на други постове, а някъде и сме намерили“, обяви още мажоритарният собственик на Левски.

„На този етап не правим сметка да издигаме кандидат от името на Левски. На всички ни е ясно, че трябва да има огромен завой в работата на футболния съюз. Един светъл лъч е Илиан Илиев. Това, което свърши за две седмица, надхвърли много очакванията ми. Но не ме учудва, защото виждаме какво върши в Черно море“, каза по темата „БФС“ и предстоящия конгрес на 15 март 2024 Наско Сираков.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории