Само в 7DniSofia.bg

Спас Делев дразни: Благодаря на Сектор Г! Втори път ни помогнаха да бием ЦСКА

payimage-609035

Спас Делев отбеляза така важния гол за успеха с 1:0 срещу ЦСКА. След двубоя той коментира радостта си, която предизвика спречкване на терена.

„Мисля, че това е изцяло заради труда на моите съотборници. Дойдохме и искахме да покажем, че сме по-добрият отбор. Знаехме, че ще е тежък мач. Нека всеки мач да е пълен стадионът. Това да дава допълнителен импулс на всеки футболист. За да си в Лудогорец, значи всеки има качества. Тук има много добри футболисти, които могат да заменят всеки. ЦСКА играе директен футбол, а ние знаехме, че сме по-добре с топката.

Понякога се водиш по стила на противника. Радващото е, че успяхме да победим. Може би подходих импулсивно след гола. Цял мач един човек ме псуваше зад вратата. Исках да израдвам своята емоция и не съжалявам. Играл съм в ЦСКА, но това е минало. Всеки един мач в Лудогорец е като финал. Искаме да израстваме във всеки един мач. Ще искаме да измием срама срещу Нордселанд“.

Той благодари на публиката на ЦСКА за хореографията: Явно ни помагат. Втори път прекъсват мач, заради тях, втори път отбелязваме след това победен гол срещу ЦСКА“