Само в 7DniSofia.bg

Комплексираният Цитиридис озверя на прощаване: Изгаври се със Слави и Рачков, подкара Ризова и Хекимян

николаос цитиридис

Ако всички предавания на Николаос Цитиридис бяха като последното му, той със сигурност нямаше да падне от ефир.

Това вероятно са си казали много зрители, които са гледали прощаването на комика със шоуто по bTV след четири трудни години. В последния си ефир Цитиридис си позволи това, което не виждахме често от него.

Гости бяха не случайни поп фолк сензации, а легендата Цветана Манева и винаги интересния Юлиан Вергов.

Като истински комик, Николаос се развихри наистина като за последно, а откриващият му монолог беше пълен със сарказъм не само към bTV, но и към БНТ и Нова телевизия.

Цитиридис откровено осмя “трите национални” телевизии за политиката им към предавания и водещи.

“Този телевизионен сезон понесе много загуби. Не забравяйте Орлин Павлов, който вече не води “Събота вечер”. Нана си тръгна от “Съдебен спор”, Ромина си тръгна от “На кафе”. Диана Любенова си тръгна от “Тази събота и неделя”, а Цветанка Ризова се омъжи!”, обяви Николаос, а публиката изпадна в екзалтиран смях.Важно е да се отбележи, че новината за сватбата на водещата на “Лице в лице” се завъртя по светските издания, но не е потвърдена официално.

“Не споменавам Хекимян, защото говорим за загуби, реално…”, подчерта Цитиридис.

“Мавриков ще ни надживее всички!”, с този възглас завърши тирадата си водещият.

Николаос не пропусна да си заяде с Рачков и със Слави

Цитиридис си направи откровена гавра и с най-популярните лица на вечерното шоу като жанр и нас. Той обясни, че много хора са го карали да завърши шоуто като покани Слави Трифонов или Димитър Рачков за гости.

Комикът пусна за сметка на това идиотско анимационно клипче, показваща подобна ситуация, в която конкурентите му бяха наречени Плешо и Смешо.

Цитиридис завърши отмъщението си към bTV като поръча в студиото най-скъпата пържола със злато, за да почерпи музикантите от бенда си. Тя пък беше вкарана на поднос от “лошото момче” в “Мастършеф” шеф Кустев.

“1500 тука, 3000 във Велинград”, коментира Кустев за цената на почерпката, която музикантите ядоха показно с ръце, пише show.blitz.bg.