Управата на ЦСКА се хвана за главата! 500 души нахлули вчера на „Армията“

1

Тотална разпродажба на артикули от изминали сезони събра на стадион „Българска армия“ около 500 привърженици, колекционери и любители на находки. Събитието започна в 15:00 часа вчера, а бе обявено ден по-рано от администратора на ЦСКА Стойко Сакалиев.

„Армейци, предстои тотална разпродажба на спортна екипировка на ЦСКА от миналите сезони. Разнообразна гама артикули и интересни находки за всички ценители, колекционери и фенове на намалени и дори символични цени. За най-сериозните ще има и подаръци. Заповядайте на място само тази седмица в дните вторник, сряда и четвъртък от 15 до 18:00 ч. на „Армията“, входът на ВИП сектора и доскорошната баскетболна зала. Очакваме Ви!“, написа бившият нападател във „Фейсбук“.

В едно от помещенията в сектор А на стадиона бяха позиционирани множество кашони, пълни с най-различни артикули от изминалите сезони – от мачови фланелки и тренировъчни анцузи до шапки и ръкавици, много подходящи за настоящите атмосферни условия. Повечето от тях бяха на немския концерн „Адидас“, с който ЦСКА работеше преди началото на миналата кампания. Пред ВИП входа на „Армията“ бързо се изви опашка от трицифрен брой фенове, които впоследствие пък се наредиха на стълбите, очаквайки да заплатят харесаните от тях артикули. Около 16:30 часа желаещите да се снабдят с продукт на ЦСКА бяха около 200, а общо за трите часа на разпродажбата през стадиона преминаха около 500 човека, които се снабдиха с четирицифрен брой артикули. Тя продължава днес от 15:00 часа.

Основна причина за тоталната разпродажба е предстоящата реконструкция на стадион „Българска армия“, който се планира да започне в най-кратки срокове след последния мач за годината с Лудогорец на 10 декември, пише „Тема Спорт“.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории