Ел Маестро замисля нещо много интересно в ЦСКА, възможно ли е това с Асприля, Естрада и Назон?

7 Dni Sofia25.11.2023
payimage-602328

Марселино Кареасо ще застане на позицията на Амос Юга в предмостието на отбраната в днешния двубой на ЦСКА срещу Етър. Както е известно, капитанът на армейците е наказан, след като при победата с 4:1 над Крумовград получи петия си жълт картон от началото на сезона и е наказан за една среща. Колумбийският халф вече замести Юга при домакинството на Хебър (3:0), след като централноафриканецът бе изгонен в предишния мач с Етър във Велико Търново.

Отляво на халфовата линия ще застане Тобиас Хайнц, а отдясно се очаква да стартира Емануел Шакич. Матиас Фаетон ще остане на резервната скамейка. Националът на Гваделупа чак вчера проведе пълноценна тренировка след ангажиментите си за карибската страна. В последните две седмици той изигра два пълни мача и се разписа при победите на Гваделупа над Сен Мартен и Сейнт Китс и Невис в Лига В на Лигата на нациите в зона КОНКАКАФ. Те изведоха тима му до първото място в неговата група и промоция за елитната дивизия на надпреварата при следващото й издание.

Вместо Фаетон, на върха на атаката ще стартира Данило Асприля, а за партньор на колумбиеца треньорът Нестор Ел Маестро ще избира между Майкъл Естрада и Дюкенс Назон. Не е изключено да видим и тримата на терена при по-офанзивен подход на сърбина срещу последния в класирането./ “Тема спорт”