На „Армията“ не могат да повярват! Препоръчаха им да слушат треньор, не е Нестор Ел Маестро

payimage-602335

Бившият директор и футболист на ЦСКА Георги Илиев – Майкъла коментира пред „Тема Спорт“ програмата на тима до края на годината и казуса със строежа на новия стадион.

„Време е ЦСКА да победи в едно дерби. В момента не играят много добре, но печелят. И срещу Крумовград се видя това. Искам срещу Лузогорец да не играят пак добре,но да победят с 2:1. По този начин вече ще защитим сериозните си намерения за шампионската титла. Споделих, че ЦСКА ще е единственият конкурент на разградчани и това се потвърждава.

Очаквам феновете да подкрепят отново отбора и треньорът да докаже, че има качествата за такъв отбор. Вече в няколко мача армейците побеждават без да играят добре. Искам срещу Лудогорец да действат по начина, който очакват феновете и собствениците. Това е мачът. В ЦСКА трябва да се вслушат повече в съветите на Аспарух Викодимов, висок клас специалист. Жребият за купата също е добър и виждам ЦСКА на финал.

Жалбите за стадиона са изкуствени. Само и само да не започне реконструкцията. Очаквам до Нова година да отпаднат и да не може всеки в България да пуска жалби“, казва Майкъла.