Легендарен журналист: Борис Бонев да декларира, че е гей! Това е последния му шанс на корумпето

payimage-592052
Мисля, че Борис Бонев официално трябва да декларира, че е гей, както това направи преди 22 години Клаус Воверайт на извънреден конгрес на Социалдемократическата партия в Германия. През 2001-а г. той каза следното: „Аз съм гей и това си е окей“. Неговото признание първо шокира, но после го направи кмет на Берлин от 2001-а до 2014 година.
При Бонев е малко късно за кмет, защото сам се отказа заради Васил Терзиев, но това може да е последната му възможност за шеф на СОС. При сегашната конюнктура би могъл да опита с рекета за дискриминация по полово самоопределение, но като гледам състава на общинския съвет – едва ли ще се трогнат.
Най-големите губещи в тези избори са Борис Бонев и „Спаси София“. Полагаха усилия от 8 години, а на края Десето дойде, затвори им устата с някой лев и им взе мечтата. Сега Бонев ще е точно толкова значим, колкото и останалите общинари в СОС, защото никой няма да го избере за шеф, най-малко „Промяната“, която изглежда щастлива от това стечение на обстоятелствата.
За София това е добра новина, защото най-вредния малък човек, след големите схеми на Орлин Алексиев в последните години на София, бе именно Борис Бонев. Тотал щета, корумпѐ на дребно и погром на битово управленско ниво. Надявам се, че Васил Терзиев вече го е разбрал и ще бъде щастлив да му съобщи със съжаление в очите: Пич, знам каква беше сделката, аз моята част я изпълних, но нямаме достатъчно мнозинство за твоята.“
Явор Дачков

За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории