Зрителите не повярваха! 70-годишният Сашо Диков отиде да се похвали в БНТ колко много са жените му

сашо диков

Сашо Диков влезе в 70-така и се реши да даде първото си интервю за Диана Любенова в БНТ. Водещата със сигурност остана доволна от избора си на гост, който успя да шашне и нея, и зрителите, пише „Клюки“.

Бившият скиор може и да остарява, но самочувствието и увереността в собствените му сили не го напускат, което е завидно. А и със сигурност спомените му са още млади, тъй като с радост ги разказа в ефир.

Сашо наблегна особено много на това, че може и да е на 70, но си е надвил на масрафа и има живот, на който могат да завидят мнозина – еле пък в личен план, където жените са в изобилие. Той се изфука, че е крайно доволен от любовите си през годините като намекна на това, че жените хич не са били една или две.

„И какво сега, излезе да се хвали колко жени е „обърнал“ ли?! Голям е“, шегуват се потребители в нета, докато Сашо Диков допълни, че е на плюс и в работата си, както и в живота като цяло… Браво на него!

Официално легендарният журналист беше омъжен за Аня Пенчева, от която има дъщеря Петя. После беше известна връзката му със „Златното момиче“ Лили Игнатова. За останалите е пъзел мълчание.