Икона от жълтите павета скочи на ПП и ДеБъ: Пичове, писнахте ми! Яла съм ви лайн.та! Да, лайномети сте…

ивет-добромирова

Видната жълтопаветничка Ивет Добромирова скочи срещу довчерашните си дружки с ужасяваща простащина. Тя се хвърли срещу десните сили, визирайки ПП-ДБ, чийто кандидат е новоизбраният кмет Васил Терзиев.

Ето какво написа тя във фейсбук:

Пичове, толкова много ми писнахте, че ще се солидаризирам с Ваня Григорова, просто, защото минахте всички граници – да, “либерални лайномети сте”.

Яла съм ви л****та и не за първи път казвам тук, че говорът на омразата, какъвто се лее в социалните мрежи от фенбазата на добрите сили, няма стигане срещу него да се тича. Няма да повторя всичко, с което я наричахте по време на тази кампания, но все някъде трябва да има спирка. А какъв вой за Лена беше.

Аман от двойните Ви стандарти и от липсата Ви на стандарти въобще.

ПП: Думата ”лайномет” бе използвана за първи път публично срещу мен и моята медия от виден герберски функционер.

Ивет Добромирова е бивш журналист от БНТ, а след напускането на националната телевизия основана собствена компания за пиар. Бе и говорител на служебното правителство на Марин Райков, което бе назначено от тогавашния президент Росен Плевнелиев след първия кабинет на Бойко Борисов.

Ивет Добромирова бе активен участник в протестите срещу правителството на Пламен Орешарски. Тя стана и един от основателите на организацията “Протестна мрежа”. В същото време клиент на нейната пиарска компания осигуряваше оградите, които бяха вдигнати пред Народното събрание, за да разделят депутатите от протестиращите.

След като правителството на Орешарски падна от власт, Добромирова създаде и онлайн медията “Терминал 3”, от която временно излезе, докато работеше за “Америка за България”.