Васил Терзиев с план достоен за ДС! Борис Бонев е пътник, вижте как ще го ударят по меките му китки

payimage-600380

Васил Терзиев е подготвил план по отрстраняването на Борис Бонев като партиен фактор! План, с който родата му от ДС би трябвало да се гордее.

В ПП и ДеБъ всички знаят, че двамата не могат да се гледат. Бонев – защото Терзиев плати и му отмъкна сигурно кметско място. Терзиев – защото Бонев се държи като равен с него и дори го опрасква през разни странички в социалните мрежи.

Точно затова Терзиев смята да се отърве от нежния мушмурок. Планът е наистина брилянтен. ПП и ДеБъ ще издигнат Бонев за шеф на Общинския съвет, но няма да договарят с никого допълнителна подкрепа за него. Така кандидатурата на Спасителя с мки китки ще бъде бламирана.

Най-вероятно след това ще бъде прокаран кандидат на друга партия за председател на СОбС.

Очакванията са това да разгневи Бонев и той да изпълни заканата си да напусне групата на ПП и ДеБъ, барабар с петимата си женчовци в нея.

Това няма да е никаква беда за Васил Терзиев, защото ще му отвърже ръцете да пренесе и на софийско ниво сглобката от национално такова и да направи стабилно мнозинство с ГЕРБ.

Подобно нещо е обещал и Кирил Петков на Бойко Борисов в четвъртък вечерта, когато е измолвал подкрепата му за куфарния търговец на ДС.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории