Само в 7DniSofia.bg

Журналист със сензационна версия защо да се гласува за Ваня Григорова: Край с водещите офицери и Галя от посолството

payimage-605058

За американските назначенци и водещите им офицери загубата на София ще бъде равносилна на политическа смърт. Истинско цунами за Галя от посолството и розовите либерал-джендъристи, които ще бъдат делегитимирани напълно и унижението им ще е тотално. Залогът на балотажа в неделя е много по-голям от ресурса на Столична община, за който няколко тарикати се бориха миналата седмица на първият тур от изборите за Общински съвет.

Затова в пристъп на крайно отчаяние започнаха да ни плашат с Путин, с уроки и черна магия. Провъзгласиха избора за „геополитически“ и само още не са обявили, че Терзиев моментално ще върне Крим на Зеленски.

Феодалната свита, която обслужва финансовите и геополитически интереси на чужди олигархични кръгове, е видимо уплашена. И не от това, че Григорова ще стане кмет на София с девет общински съветника зад гърба си, а от политическата буря, която избора на софиянци може да предизвика. Те много добре съзнават, че ако се сринат в столицата следва политическа смърт. Отиват в небитието и никога повече няма да се върнат от там.

Избора на кандидат, който не е под пълен контрол на компрадорите наместници ще даде заразителен пример и този срив най-вероятно ще се мултиплицира и ще се пренесе в цялата страна. Страх ги е от утршния ден, не от факта, че точно Григорова ще стане кмет в неделя, защото вълната може да ги залее на предстоящите напролет предсрочни парламентарни избори! Това предизвика паниката и хистерията, на която сме свидетели, както и неистовият натиск върху най-различни „партийни лидери“, които са притиснати да подпомогнат избора на пластмасовия ДС бизнесмен Терзиев, който през последните месеци стана по-известен като Васко Ухото. Изпитват неистов страх от това, че конструкцията, в рамките на която паразитират от години, утре може да рухне.

Премислете! Давате ли си сметка до къде сме се докарали – проваляме се като народ, нация, държава. Въобще като човеци! Обърнете внимание на тънещия в мрак централен храм-паметник „Александър Невски“ – той е показателен за всичко, което ни се случи през последните години! РОД!

Изборът за София не е партиен. Той до голяма степен ще предопредели по-нататъшните политически процеси у нас и в този смисъл е от огромно значение.

Гласувайте с хартиена бюлетина!

С нами Бог!

Страхил Ангелов, журналист