Не е истина как ги прободе острието на ГЕРБ! Човек, нямаш право на такава гавра с политически трупове

1

Знаете, че темата с прическите е чувствителна за мен 🤣

Не казвам, че не им завиждам благородно на двамата джентълмени от „Демократична България“ макар че съм старомоден, явно и съм свикнал плитките да са на момичета😊

На снимката са колеги от ПП „Демократична България“ – кметът на район Слатина Георги Илиев (вляво, с дългата плитка), който за цял мандат не построи нито една нова сграда на детска градина в район с 70 000 граждани и недостиг на места за децата. И е инвестирал едва 4% (четири процента) от осигурените му от общинския съвет пари за инфраструктура в капиталовата програма до 31 юли тази година. Но пък за мандата си направи над 1500 публикации във Фейсбук… Той е близо до хората и далече от работата.

До него е Иво Божков (мъжът вдясно – с късата плитка) дългогодишен общински съветник, член на приватизационния борд с щедра заплата (три пъти по-голяма от моята като председател на общинския съвет), който за 4 години мандат внесе 12 (дванадесет) доклада за решения на СОС (средно 3 броя годишно и нито един от тях не е самостоятелен негов доклад, докато съветът взе 3401 решения общо). Колегата Божков беше против бюджета на София и против обновяването на стадион „Българска армия“.

Аз си скубя косите с тях от 4 години, а за да не го правите вие през следващите четири – гласувайте за нас от ГЕРБ-СДС с номер 76.

Ние, които не можем да се похвалим с прическите си, искаме да ви убедим с адекватни решения. И поведение. Нищо че сме преди избори. Защото ще се гледаме в очите и след тях. В очите, а не в косите😇

Глсувайте за кмет и общински съвет с номер 76 за ГЕРБ-СДС и с преференция 102 за мен

От профила във фейсбук на Георги Герогиев, ГЕРБ