Вън от „Фермата“! Пиян участник скъса нервите на зрителите: Миришеш на алкохол, бе

7 Dni Sofia18.10.2023
1

Още един участник се раздели с „Фермата: Нишката на живота“, но не отпадането на Георги ядоса зрителите.

Всички те са възмутени от подпийналия Кенан, който не спря да се заяжда с Петър на Арената. Това се случи по време на една от най-оспорваните битки. Петър влезе с висока скорост и перфектна техника в изпитанието за три пендара – цепене на различни по дебелина ритловици, и победи опонента си Георги. Самоувереното му поведение, което го накара да губи време, за да си оправи прическата на Арената възмути червените, които очакваха повече смирение от страна на актьора, а Кенан не спря да го „храни“, пише HotNews.net.

„Ти си следващият“, подхвана го и Петър, а останалите му съотборници коментираха, че Кенан отдалеч лъха на алкохол. „Добре, че го изгониха тоя Хорхе ли Морхе ли е. Най-слабият играч във „Фермата“, ама иначе му знаеше много устата. Сега е ред и на другото мрънкало, големият селяндур Кенан“, пише зрител. „Той се влияеше от Кенан. Той е плевелът, който трови останалите, а Георги му се върза и обра негативите. Следващия изгонен трябва да е Кенан“, подкрепя го друг.

Вън от

Операторът на пристанище Георги Петров си тръгна от стопанството след отборния елиминационен дуел и последвалото гласуване на неговия тим „Канатица“. Червените го отстраниха след като решиха, че е загубил своя хъс за победа и няма достатъчно сили за нови битки на Арената. Георги пък призна, че липсата на близките му го е демотивирала.