Изродът, нарязал жена си в казино, се пусна на живо във фейсбук: Току-що я наръгах, това е най-голямото ми щастие

10

Добричлията, който е наряза съпругата си в игрална зала направи самопризнание за деянието си чрез видео във фейсбук профила си. Мъжът не скрива задоволството си от стореното и няколко пъти повтаря колко е щастлив. Обяснява и че отива сам да се предаде на властите.

„Здравейте на всички. Току-що наръгах жена си, най-накрая успях, след като ми изяде всичките работи. Излъчвам го онлайн. Сега отивам да се предам. Играеше на машинките. Изяде ми всичко, на майка ми, баща ми нивите, къщата събори. Абсолютно всичко ми изяде. Най-накрая я наръгах и съм много щастлив. Наръгах жена си отивам да се предам сега в момента. Най-голямото ми щастие в момента е това. Сега ще се предам на органите на реда. Това е най-голямото щастие за мен – да я намушкам. Къде е държавата? Къде е? 26 жалби съм пуснал в прокуратурата, една няма образувана. В Стефаново ми събори къщата. Нивите продаде. Аз останах на улицата. Така ли трябваше да бъде? А тя си играе на машинките, а аз ходя у хората да седя. Това да е за урок на всичките жени, да се знае. Досега не съм я пипнал с пръст. Пред полицията съм, чакам да дойдат да ме приберат. Дано има Господ горе ида видят за какво става дума, дето прокуратурата си мълчи. Живи и здрави на всички, ще се видим след някоя година“, казва мъжът във видеото, което сам пусна във фейсбук.

 

Под публикацията плъзнаха редица коментари на други мъже, подкрепящи постъпката му и дори споделят за свои подобни. Ето част от тях:

„Уби ли я поне?“, пише Сашо Стефанов.

Браво, брат, мачкай. И аз пребих мойта наскоро. Продала ми 3 тона от ракията, докато бях на топло 6 месеца“, добавя Тодор Дизела.

„Заслужава, това е супер“, коментира Александър Колев.

Браво, много добре“, пише Ердин Радомиров.

Припомняме, че на 12 октомври, около 17:40 часа е получено съобщение за възникнал скандал в игрална зала в град Добрич. Намерена е 40-годишна жена с порезни рани. В хода на работа е установено, че 40-годишен мъж, който е неин съпруг, е причинил деянието. Жената е отведена в болницата в Добрич, раните са обработени и тя е освободена за домашно лечение.

В хода на работа е установено, че 40-годишен мъж, който е неин съпруг, е причинил деянието. Жената е отведена в болницата в Добрич, раните са обработени и тя е освободена за домашно лечение. Извършителят на деянието е задържан. Материалите по случая са докладвани на Районната прокуратура в Добрич. Работата по случая продължава.

40-годишният Илтер Асанов-Шалтера има обвинение за хулиганство на пътя през 2020 година. Той блъснал с колата си тази на Пламен Михов, стрелял по него и накрая го пребил. Мутрата от село Стефаново до областния град е извършил тогава престъплението в изпитателния срок на друга присъда от ноември м.г. Тогава е наказан с 4 месеца лишаване от свобода, отложено за 3 г. заради повреждане на чуждо имущество и закана за убийство.