Само в 7DniSofia.bg

Пеевски мълча, мълча и накрая навря Копейкин, БСП и ИТН в миша дупка: Тихо, пълен цирк сте

7 Dni Sofia12.10.2023
payimage-598857

Притеснително е всико, което се случва в момента след зверския тероризъм, който беше осъществен от „Хамас” срещу Израел. Ние трябва да окажем пълна подкрепа на Израел в тази ситуация.  Това заяви Делян Пеевски от ДПС след заседанието на Извънредния Председателски съвет в НС. Темата бе националната сигурност в контекста на войната срещу Израел и войната в Украйна.

По думите на депутата на срещата е станало ясно, че за България към момента „няма пряка заплаха”. „Единствено може би в някакъв момент би могло да има някакъв миграционен натиск. Но допълнително ще ни информират. Казаха, че няма нищо пряко и притеснително за нас към момента. Казаха, че нещата са под контрол. Но според мен службите трябва да са изключително бдителни в тази ситуация”, подчерта той.

Пеевски нарече дебатите с БСП, Възраждане и ИТН за вота на недоверие пълен цирк. Заяви, че единодушно ще подкрепят правителството на Денков.

Според депутата е трябвало да има КСНС, за да се покаже обединение на фона на случващото се в света. „Да разделяме е излишно“, обясни той.